TEKUĆI PASTERIZIRANI PROIZVODI OD JAJA

Šifra proizvoda

Opis proizvoda

a) Cijelo jajeZa pripremu slastica, sladoleda, delikatesa, majoneza, tjestenina, pekarskih proizvoda i upotrebu u restoranima, kantinama, cateringu, te bolničkim, školskim, industrijskim kuhinjamab) ŽumanjakZa pripremu slastica, sladoleda, delikatesa, majoneza, tjestenina, pekarskih proizvoda i upotrebu u restoranima, kantinama, cateringu, te bolničkim, školskim, industrijskim kuhinjamac) BjelanjakZa pripremu slastica, sladoleda, delikatesa, majoneza, tjestenina, pekarskih proizvoda i upotrebu u restoranima, kantinama, cateringu, te bolničkim, školskim, industrijskim kuhinjama

Detalji proizvoda

   Suha tvar
        min. 22 - 24% (cijelo jaje)
        min. 41 - 43% (žumanjak)
        min. 10,5% (bjelanjak)


   Lipidi
        min. 10% (cijelo jaje)
        min. 27% (žumanjak)
        --       (bjelanjak)


   pH
        7,5 - 8,0 (cijelo jaje)
        6,0 - 6,5 (žumanjak)
        9,0 - 9,5 (bjelanjak)


Na zahtjev kupca moguće su korekcije pH.

© EKOS d.o.o. 2024. Sva prava pridržana