TEKUĆI PASTERIZIRANI PROIZVODI OD JAJA
Šifra proizvoda
Opis proizvoda
a) Cijelo jajeZa pripremu slastica, sladoleda, delikatesa, majoneza, tjestenina, pekarskih proizvoda i upotrebu u restoranima, kantinama, cateringu, te bolničkim, školskim, industrijskim kuhinjamab) ŽumanjakZa pripremu slastica, sladoleda, delikatesa, majoneza, tjestenina, pekarskih proizvoda i upotrebu u restoranima, kantinama, cateringu, te bolničkim, školskim, industrijskim kuhinjamac) BjelanjakZa pripremu slastica, sladoleda, delikatesa, majoneza, tjestenina, pekarskih proizvoda i upotrebu u restoranima, kantinama, cateringu, te bolničkim, školskim, industrijskim kuhinjama
Detalji proizvoda
Suha tvar
min. 22 - 24% (cijelo jaje)
min. 41 - 43% (žumanjak)
min. 10,5% (bjelanjak)
Lipidi
min. 10% (cijelo jaje)
min. 27% (žumanjak)
-- (bjelanjak)
pH
7,5 - 8,0 (cijelo jaje)
6,0 - 6,5 (žumanjak)
9,0 - 9,5 (bjelanjak)
Na zahtjev kupca moguće su korekcije pH.