PRAŠKASTI PASTERIZIRANI PROIZVODI OD JAJA
Šifra proizvoda
Opis proizvoda
1.) Kemijske karakteristike- Vlaga max. 5,0% Lipidi min. 39% Proteini min. 45% Sl. masne kiseline (oleinska) max. 3,5% pH 7,5 - 8,0 Aditivi nema 2.) Bakteriološke karakteristike- Svi praškasti proizvodi od jaja zadovoljavaju slijedeće mikrobiološke standarde: Aerobne mezofilne bakterije max. 10 000 u 1 g. Staphylococcus aureus max. 10 u 1 g. Enterobacteriaceae max. 10 u 1 g. Salmonella vrste negativno u 50 g. Listeria monocytogenes negativno u 25 g. 3.) Jaja u prahu moraju se čuvati na suhom, tamnom i hladnom mjestu na temperaturi do maksimalno 15°C. Rok trajanja proizvoda je 18 mjeseci u originalnom pakiranju i označen je na deklaraciji. 4.) Pakiranje- PE i natron vreće od 30 kg. Na zahtjev kupca, moguća su i drugačija pakiranja